05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння : [55] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовинЦиганкова, Олена Вікторівна; Tsygankova, Elena V.
2000Підвищення ефективності цукрового виробництва шляхом прогнозування технологічних показників переробки буряків та вдосконалення технології їх зберіганняМількевич, Володимир Михайлович; Milkevych, Vladimir
2019Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджівДулька, Ольга Степанівна; Dylka, Olha
2019Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'яЛуцькова, Вікторія Анатоліївна; Lutskova, Viktoriia
2019Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировиниКовальчук, Світлана Степанівна; Kovalchuk, Svitlana
2019Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих винБілько, Марина Володимирівна; Bilko, Marina
2018Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировиниПастух, Ганна Степанівна; Pastukh, Anna
2017Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовинДревова, Світлана Сергіївна; Drevova, Svetlana
2017Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення І карбонізаціїМартинюк, Аліна Сергіївна; Martynyuk, Alina
2016Удосконалення технології столових білих вин з сортів винограду нової вітчизняної селекціїТринкаль, Ольга Валентинівна; Trynkal, Olga
2016Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировиниБоярчук, Ярослав Андрійович; Boyarchuk, Yaroslav
2016Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду SchizosaccharomycesСичова, Олена Вікторівна; Sycheva, Elena
2016Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового соргоХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Kliargeliia (Karputina), Daria
2016Удосконалення технології виноматеріалів для сортових ігристих винКухаренко, Ольга Євгенівна; Kukharenko, Olga
2015Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантівТенетка, Аліна Іванівна; Tenetka, Alina
2015Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовинРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2014Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировиниБерезка, Тетяна Олександрівна; Berezka, Tatiana
2014Наукові основи процесу фракціонування рослинної сировиниФалько, Олександр Леонідович
2014Технологія зернового екстракту із тритікалеБойко, Марина Іванівна; Boyko, Marina
2014Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному станіТкаченко, Сергій Володимирович; Tkachenko, Sergey; Ткаченко, Сергей Владимирович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55