05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння : [55] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовинЦиганкова, Олена Вікторівна
2000Підвищення ефективності цукрового виробництва шляхом прогнозування технологічних показників переробки буряків та вдосконалення технології їх зберіганняМількевич, Володимир Михайлович
2019Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджівДулька, Ольга Степанівна
2019Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'яЛуцькова, Вікторія Анатоліївна
2019Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировиниКовальчук, Світлана Степанівна
2019Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих винБілько, Марина Володимирівна
2018Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировиниПастух, Ганна Степанівна
2017Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовинДревова, Світлана Сергіївна
2017Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення І карбонізаціїНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
2016Удосконалення технології столових білих вин з сортів винограду нової вітчизняної селекціїТринкаль, Ольга Валентинівна
2016Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировиниБоярчук, Ярослав Андрійович
2016Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду SchizosaccharomycesСичова, Олена Вікторівна
2016Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового соргоХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
2016Удосконалення технології виноматеріалів для сортових ігристих винКухаренко, Ольга Євгенівна
2015Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантівТенетка, Аліна Іванівна
2015Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовинРоздобудько, Борис Валерійович
2014Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировиниБерезка, Тетяна Олександрівна
2014Наукові основи процесу фракціонування рослинної сировиниФалько, Олександр Леонідович
2014Технологія зернового екстракту із тритікалеБойко, Марина Іванівна
2014Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному станіТкаченко, Сергій Володимирович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55