05.18.07 - Технологія продуктів бродіння : [14] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортівПроценко, Лідія Василівна
2003Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напрямку з рослинної сировиниОсіпчук, Наталія Василівна
2005Удосконалення технології гранульованого хмелюМихайлов, Микола Георгійович
2002Розробка технології дріжджових лізатів у полі ультразвукових хвиль для інтенсифікації біотехнологічних процесівКосів, Руслана Богданівна
2007Розробка енергозбережної низькоінвестиційної технології спирту в брагоректифікаціїЖуравський, Ігор Миколайович
2003Розробка та впровадження енерго- та ресурсозберігаючої технології спирту етилового технічного з вуглеводвмісної сировиниЖолнер, Іван Дмитрович
2005Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоївГоловко, Ольга Миколаївна
2002Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мікроорганізмівВітряк, Оксана Павлівна
2003Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментівБліщ, Роксолана Олександрівна
2007Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировиниКириленко, Роман Григорович
1980Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного суслаКошевая, Валентина Николаевна
2004Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методівЛітвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
1998Розробка технології солоду горохуХіврич, Борис Іванович
2007Удосконалення технології солоду із соїАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14