05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : [9] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкціїПогарський, Олексій Сергійович
2019Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктівПисарєв, Максим Григорович
2019Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатівБендерська, Ольга Вячеславівна
2018Теоретичне обґрунтування і розроблення технологій зберігання та консервування ягід суниці садовоїЗаморська, Ірина Леонідівна
2017Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинамиПрісс, Олеся Петрівна
2016Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантівКулик, Аліна Степанівна
2015Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного обробленняІващенко, Катерина Юріївна
2012Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з морквиЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2012Удосконалення технології сушіння плодів глодуЄвчук, Яна Валеріївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9