Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 98 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Структурно-механічні властивості модельних систем фонданівБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Havrysh, Andrey; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Ternavska, Irina
2016Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатівЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Драненко, Оксана Володимирівна; Dranenko, Oksana
2013Technology of emulsion sauces using zucchini powderNiemirich, Oleksandra; Novosad, Elena; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Новосад, Олена Олександрівна
2014Перспектива використання овочевих порошків при виробництві галетНєміріч, Олександра Володимирівна; Боклан, Н. В.; Усатюк, Надія Михайлівна; Niemirich, Oleksandra; Boklan, N.; Usatyuk, Nadia
2013Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technologyKokhan, Olena M.; Liavynets, Heorhii; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa; Кохан, Олена Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goodsVasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Василенко, Вікторія Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2016Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалівПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Патичук, Вадим Петрович; Patychuk, Vadim; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra
2013Формування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначенняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana
2014Сорбційні властивості сушеного м'ясного напівфабрикатуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Максименко, Анна Євгенівна; Potapov, Vladimir; Niemirich, Oleksandra; Yevlash, Victoria; Maksimenko, Anna
2014Дослідження реологічних властивостей низькокалорійних емульсійних соусів з овочевими порошкамиНєміріч, Олександра Володимирівна; Студзінська, Марина Олександрівна; Niemirich, Oleksandra; Studzinska, Marina