Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 100 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Сербова, Марія Іванівна
2012Наукові принципи одержання органічних молочних продуктів десертного призначенняПоліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна
2019Аналіз асортименту морозива різних країн світуПоліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2018Наукове обгрунтування складу сметанного продукту підвищенної харчової цінностіОднорог, Марина Русланівна; Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2016Наукове обгрунтування термінів зберігання масляних пастПодковко, Оксана Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Наукове обгрунтування складу щербету з низьким вмістом жируАникієнко, Антон; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Наукове обґрунтування складу нового виду молоковмісного морозиваУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Наукове обґрунтування складу молочно-білкового зернистого продуктуУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Вивчення можливості застовування нормалізаційних емульсій у технології морозива з комбінованим складом сировиниУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2014Релаксація молекул води у гідратованих зернових структуруючих компонентах під час розморожуванняІванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Зарко, Володимир Ілліч