Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 140 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Кафедра технології оздоровчих продуктів у формуванні індустрії здорового харчуванняСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2012Аналіз асортименту хліба та хлібобулочних виробів оздоровчого призначення на ринку УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна; Землінська, Марія Дмитрівна
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Аналіз біохімічного складу сировини для створення дієтичної добавки антиоксидантної діїУромова, Катерина Євгенівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2016Наукове обґрунтування доцільності використання насіння овочевих культур для виробництва м’ясних продуктів для харчування військовослужбовцівМошенська, Лілія Володимирівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людиниСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович
2016Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Прут, Зоя Юріївна
2019Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глодуСтеценко, Наталія Олександрівна; Гедзюк, Вікторія Олександрівна
2013Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2015Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льонуВінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна