Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 437 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Кверцетинвмісна водна витяжка з лушпиння цибулі як антиоксидант у технології м’ясних виробівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2015Ягоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбасГончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна
2013Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичиниЛозинський, Іван Романович; Страшинський, Ігор Мирославович
2013Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіцитуНайко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2013Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатівПовх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2015М'ясні напівфабрикати з використанням кріопротекторівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Палій, Інна Василівна; Мартинова, Анна Валеріївна
2013Научное обоснование валеологического мясопродуктаПешук, Людмила Васильевна; Шлейкин, А. Г.
2018Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зерновихМехед, Галина Сергіївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна
2014Напіввологий корм для котів "Мурчик"Пешук, Людмила Василівна; Вакулюк, Тетяна Сергіївна