Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 520 (Search time: 0.026 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Стабілізатори харчових продуктівСергієнко, Анастасія Ігорівна; Мельник, Оксана Петрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна; Sergienko, Anastasia; Kovalevska, Elizaveta; Koretska, Iryna; Melnyk, Oksana
2017Арт-візаж в стравах сучасної кулінаріїДітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія Олегівна
2014Аспекти технології низькокалорійних соусівШуригіна, Тетяна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Цьома, Марина; Мандриш, Олександр
2016Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначенняДейниченко, Людмила Григорівна
2014Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатівПричинтовська, Віта Олександрівна; Пасічник, Дар'я Ігорівна; Петухова, Дар'я; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2013Антиоксидантная активность водно-спиртовых экстрактов растительного сырья УкраиныОносова, Ирина Андреевна; Кузьмин, Олег Владимирович; Рачинская, Зоя Петровна
2012Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукціїОлейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Антиоксидантна активність молочно-білкових концентратів з ягідними пюреДейниченко, Людмила Григорівна
2016Кобрендинг у ресторанному бізнесіКравчук, Надія Миколаївна; Мишко, Ярослава Ігорівна
2017Аналіз використання рослинної сировини у виробництві збитої десертної продукціїДейниченко, Людмила Григорівна