Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 533 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013"Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживанняФурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег Іванович
2013Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктівЗозулінська, Яна; Корецька, Ірина Львівна
2015Аналіз харчової цінності солодких стравБендас, Яна Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович
2019Research of the quality indices of sour milk pasteKochubei-Lytvynenko, Oksana; Kuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia
2018Капуста сорту Романеско (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.) у рецептурі рибних напівфабрикатівДітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Yefymovych, Polina
2011Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукціїЛовягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович
2010Каротиновмісні порошки – перспективна нетрадиційна сировинаМельник, Ірина Петрівна; Гарбарук, В. М.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2017Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінаріїДітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія Олегівна
2018Кальмари як функціональний інгредієнт картопляного фаршуДітріх, Ірина Вікторівна; Сасник, Світлана Сергіївна
2017Кокосове борошно як альтернативний замінник традиційних сортів борошна в кондитерській промисловостіЦокало, Владислава Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович