Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 24 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Застосування бурякового барвника та мінеральних добавок для покращення кольору і структурно-механічних властивостей м'ясних продуктівТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Макарчук, Мирослава Ростиславівна; Неводюк, Ірина Валентинівна
2015Білкові препарати рослинного і тваринного походження у технології м'ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2016Перетравлюваність білків організмом людиниФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2015Удосконалення технології виробництва фарбованого наповнювача для покращення кольору м’ясних продуктівПасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Вишнівська, Марія Валеріївна; Макарчук, Мирослава Ростиславівна
2016Удосконалення технології м’ясних та м’ясомістких консервів других стравБойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2019Використання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовахЛогінова, Анна Сергіївна; Атанова, Юлія Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2014Вплив природних антиоксидантів на інгібування окиснення ліпідівЖелуденко, Юлія Володимирівна; Духнич, Марія Станіславівна; Вишнивенко, Сніжана Валеріївна; Пасічний, Василь Миколайович
2017Використання бобів нуту в технології м'ясомістких консервівВернигора, Олена Олександрівна; Бойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2015Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкоюКоломієць, Роман Анатолійович; Тарадай, Роман Сегійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2015Вплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композиційКоломієць, Роман Анатолійович; Кісера, Дмитро; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович