Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 60 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономіїБіла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2009Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошнаБондар, Наталія Петрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку УкраїниЛюбачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2016Користь олій з нетрадиційної рослинної сировиниКравцов, Олександр Олександрович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2013«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктівУдовицький, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарствіАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Удовицький, В. В.
2015Квасовий напій з топінамбура для діабетиківШкабура, Софія Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2005Деякі аспекти удосконалення технології солоду із соїХіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівМихайленко, Владлена Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиОлійник, Сергій Валентинович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович