Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 69 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Реологічні показники картопляних напівфабрикатівКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2004Визначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хлібаБорисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2012Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарстваГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
1995Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковиниІщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Дробот, Віра Іванівна
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
2011Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological propertiesPalyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2009Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flourVoloshchuk, Galina; Kirieieva, Catherine; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana; Holikova, Tatiana
1991Разработка улучшенных ржано-пшеничных, заварных сортов хлебаДробот, Вера Ивановна; Побегай, Тамара Васильевна; Ищенко, Татьяна Ивановна
2013Natural polysaccharides as stabilizing systemsPichkur, Vitaliy; Lysyi, Alexandr; Kovbasa, Vladimir; Grabovska, Olena; Smirnova, Elizabeth
2013Hydrodynamics in a gas-liquid mediumChagayda, Andriy; Bilyk, Olena