Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.045 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Планування і контроль на підприємствах: Метод. вказівки до вивч. дисципліни, провед. практичних занять та викон. контрольних робіт для для студ. спец. 6.030504 «Економіка підприємства»Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Ралко, Олександра Сергіївна; Ribachuk-Yarova, Tatiana; Ralko, Alexandra
2011Планування і контроль на підприємствах: Конспект лекцій для для студ. напряму підготовки сп.6.030504 «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчанняРибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Ribachuk-Yarova, Tatiana; Mostenska, Tatyana
2010Організація виробництва та планування діяльності підприємстваМостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Mostenska, Tatyana; Ribachuk-Yarova, Tatiana; Mezhynska-Bruy, Elena
2007Організація виробництва і планування діяльності підприємстваРибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Ribachuk-Yarova, Tatiana; Mezhynska-Bruy, Elena
2013Управління якістю та міжнародні стандарти якостіСіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Sidneva, Zhanna; Ribachuk-Yarova, Tatiana
2011Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчанняМостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина Анатоліївна
2010Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина Анатоліївна
2010Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Драган, Олена Іванівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Суха, Ірина Василівна
2010Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчанняРибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Скопенко, Наталія Степанівна
2007Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091701 «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчанняМостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина Анатоліївна