Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Наукові праці НУХТ

Анотація

Обґрунтовано доцільність використання ягід малини при створенні свіжозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Проведено порівняльну характеристику кількісних та якісних змін основних груп біологічно активних речовин ягід малини під впливом низьких температур, визначено здатність до холодових адаптацій і протистояння кріоушкодженням різних сортів малини. Вивчено динаміку біотрансформації поліфенольних сполук в процесі дозрівання ягід малини.
The appropriateness of raspberries to create semi-frozen high biological value. The comparative characteristics of quantitative and qualitative changes of major groups of biologically active substances raspberries influenced by low temperatures, defined ability to cold adaptation and resistance krioushkodzhennyam different varieties of raspberries. The dynamics of biotransformation of polyphenolic compounds during ripening raspberries.

Опис

Ключові слова

плоди та овочі, біокомпоненти, дикорослі, вітамінна цінність, низькі температури, якість продукції, fruits and vegetables, biocomponents, wild, vitamin value, low temperature, product quality, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини / Г. О Сімахіна. // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 29. - С. 8-11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced