Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 474 (Search time: 0.026 seconds).
previous
1
2
3
4
...
48
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Сучасний стан розвитку готельного господарства у м. Яремче
Литвиненко, Євгенія Олександрівна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
2017
La Pyramide Alimentaire: un outil simple pour une alimentation équilibrée
Medvid, Irina
;
Yakymenko, Olena
;
Cherednichenko, Galina
2015
Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарства
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Бондар, Наталія Петрівна
2016
Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексів
Шкабура, Софія Сергіївна
;
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Доценко, Віктор Федорович
2016
Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикату
Тельна, Ганна Миколаївна
;
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Доценко, Віктор Федорович
2013
Innovative breakthrough in the restaurant industry
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
;
Bloshchinska (Dudkina), Olena
2017
Сучасний стан розвитку готелів сімейного типу в Україні
Литвиненко, Євгенія Олександрівна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
2017
Структурно-механічні властивості модельних систем фонданів
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Тернавська, Ірина Миколаївна
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
2013
Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Удовицький, В. В.
2013
Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Discover
Author
65
Доценко, Віктор Федорович
48
Іщенко, Тетяна Іванівна
45
Шидловська, Олена Броніславівна
41
Медвідь, Ірина Миколаївна
39
Гавриш, Андрій Володимирович
37
Арпуль (Олексійчук), Оксана Волод...
32
Нікітіна, Тетяна Андріївна
25
Блощинська (Дудкіна), Олена Олекс...
25
Дочинець, Інга Вікторівна
25
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
.
next >
Subject
49
кафедра технології ресторанної і ...
47
кафедра технології хлібопекарськи...
22
кафедра експертизи харчових проду...
21
готель
21
целіакія
20
кафедра іноземних мов професійног...
18
celiac disease
18
technology
17
hotel
17
борошняні кондитерські вироби
.
next >
Date issued
69
2020 - 2022
369
2010 - 2019
21
2000 - 2009
15
1991 - 1999
Has File(s)
474
true