Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 24 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатівАбовян, Софія Олегівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Удосконалення технології сушіння окуня звичайногоЦвік, Вікторія Сергіївна; Квашук, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Удосконалення технології в’ялення ляща звичайногоАбовян, Софія Олегівна; Гапон, Марина Михайлівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Євчук, Яна Валеріївна
2020Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництвіТищенко, Людмила Миколаївна; Пилипчук, Оксана Станіславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Дослідження втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Андрусіник, Анастасія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Перспективи виробництва натуральних харчових барвників в УкраїніГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Вдосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходівІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Визначення втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Перспективи використання солодових екстрактів у нових кавових напояхІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатівІванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович