Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктівЦвік, Вікторія Сергіївна; Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Вплив попередньої обробки селери на кінетику її сушінняФещук, Лілія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Дослідження впливу попередньої обробки селери перед сушіннямФещук, Лілія Олександрівна; Самолюк, Микола Петрович; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуваннямЦвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Дослідження впливу попереднього теплового оброблення капусти білокачанної на якість сушінняКоваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Вплив попередньої обробки на час сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатівПоцелуйко, Марія Василівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2017-04Вдосконалення технології сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатівПоцелуйко, Марія Василівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович