Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.007 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Перпективи промислового перероблення карася сріблястогоТочона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Удосконалення технології рибних снеків на основі лосося зі зменшеним вмістом соліСоловей, Олена Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Нечаєв, Олександр Леонідович
2020Удосконалення технології сушіння окуня звичайногоЦвік, Вікторія Сергіївна; Квашук, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2016Застосування процесу осмотичного зневоднення в технологіях виробництва продуктів з гарбузаШтим, Катерина Андріївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2020Перспективи використання солодових екстрактів у нових кавових напояхІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Удосконалення процесу сушіння окуня звичайногоЦвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2021Технологія виробництва натуральних барвників із плодоовочевої сировиниБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шулік, Марина Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Удосконалення технології соусів для рибних консервів із товстолобика білогоГордієнко, Оксана Володимирівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович