Матеріали конференцій : [7389] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7389
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Можливoсті та проблеми цифровізаціїЯненко, Лариса Петрівна
2021Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямуванняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Дячук, Олена Дмитрівна
2021Дослідження показників якості хліба оздоровчого призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2021Доцільність використання ефірних олій для виробництва оздоровчих продуктівШуба, Аліна Миколаївна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2021Квас оздоровчого призначення, збагачений природними антиоксидантамиБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Золотухін, Андрій Андрійович; Кірієнко, Сергій Миколайович
2021Розвиток корпоративної соціальної відповідальності суб’єктів господарюванняЗлотник, Олексій Володимирович; Бєлова, Тетяна Геннадіївна
2021Економічні засади формування стратегії розвитку підприємств харчової промисловості УкраїниКузьмінський, Сергій Васильович; Бєлова, Тетяна Геннадіївна
2022Формування концепції бренду любовіБєлова, Тетяна Геннадіївна
2022Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданківБашта (Шеремет), Алла Олексіївна
2022Удосконалення технології екстрагування моркви для одержання натурального харчового барвникаШутюк, Віталій Володимирович; Євчук, Яна Валеріївна; Чернега, Андрій Олегович; Войтовська, Вікторія Іванівна
2022Технологічні аспекти створення натуральних харчових барвників із плодоовочевої сировиниБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
2022Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Якимець, Карина Юріївна
2022Перспективи використання листя шпинатудля створення натуральних харчових барвниківБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Пшенічна, Ганна Андріївна
2022Розвиток ринку кави і кавових напоїв з огляду економічної кризи спричиненої пандемією COVID 19Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Вплив гідромодуля на процес екстрагування шафрануГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Євчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Сучасний підхід холодильного зберігання продуктів рослинного походженняФіліпішина, Дар'я Євгенівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Стан та тенденції розвитку консервної промисловості КиргизстануКасимбекова, Анапія; Крижановський, Станіслав Йосипович; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Волоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та пастЛукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Перспективи використання біорозкладних плівок для зберігання харчових продуктів рослинного походженняМороз, Анастасія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Удосконалення технологій натуральних харчових барвників хлорофілового рядуПшенічна, Ганна Андріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7389