Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7389
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Можливoсті та проблеми цифровізації | Яненко, Лариса Петрівна |
2021 | Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямування | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Дячук, Олена Дмитрівна |
2021 | Дослідження показників якості хліба оздоровчого призначення | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна |
2021 | Доцільність використання ефірних олій для виробництва оздоровчих продуктів | Шуба, Аліна Миколаївна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна |
2021 | Квас оздоровчого призначення, збагачений природними антиоксидантами | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Золотухін, Андрій Андрійович; Кірієнко, Сергій Миколайович |
2021 | Розвиток корпоративної соціальної відповідальності суб’єктів господарювання | Злотник, Олексій Володимирович; Бєлова, Тетяна Геннадіївна |
2021 | Економічні засади формування стратегії розвитку підприємств харчової промисловості України | Кузьмінський, Сергій Васильович; Бєлова, Тетяна Геннадіївна |
2022 | Формування концепції бренду любові | Бєлова, Тетяна Геннадіївна |
2022 | Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків | Башта (Шеремет), Алла Олексіївна |
2022 | Удосконалення технології екстрагування моркви для одержання натурального харчового барвника | Шутюк, Віталій Володимирович; Євчук, Яна Валеріївна; Чернега, Андрій Олегович; Войтовська, Вікторія Іванівна |
2022 | Технологічні аспекти створення натуральних харчових барвників із плодоовочевої сировини | Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович |
2022 | Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів | Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Якимець, Карина Юріївна |
2022 | Перспективи використання листя шпинатудля створення натуральних харчових барвників | Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Пшенічна, Ганна Андріївна |
2022 | Розвиток ринку кави і кавових напоїв з огляду економічної кризи спричиненої пандемією COVID 19 | Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович |
2022 | Вплив гідромодуля на процес екстрагування шафрану | Горбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Євчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович |
2022 | Сучасний підхід холодильного зберігання продуктів рослинного походження | Філіпішина, Дар'я Євгенівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Шутюк, Віталій Володимирович |
2022 | Стан та тенденції розвитку консервної промисловості Киргизстану | Касимбекова, Анапія; Крижановський, Станіслав Йосипович; Шутюк, Віталій Володимирович |
2022 | Волоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та паст | Лукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович |
2022 | Перспективи використання біорозкладних плівок для зберігання харчових продуктів рослинного походження | Мороз, Анастасія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович |
2022 | Удосконалення технологій натуральних харчових барвників хлорофілового ряду | Пшенічна, Ганна Андріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7389