Матеріали конференцій : [6896] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6896
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Інгібітори корозії на основі відновлювальної сировиниМельник, A. П.; Матвєєва, Т. В.; Крамарев, С. О.; Малік, С. Г.; Діхтенко, К. М.
2020Виробництво функціональних харчових продуктів - сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловостіСтеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина Вячеславівна
2020Інтенсифікація процесу сушіння пивної дробини в сушарці шнекового типуЯкобчук, Роман Леонідович; Кучеренко, Денис Володимирович
2020Виробничий чинник як елемент збільшення прибутковості суб’єкта підприємництваСтахурський, Валерій Олександрович
2020Індикатори розвитку та іноземне інвестуванняСтахурська, Світлана Антонівна
2020Тенденції маркетингу харчових продуктівТкачук (Стахурська), Світлана Валеріївна
2019Визначення можливості застосування шроту з насіння соняшника при виготовленні здобного печиваДорохович, Вікторія Віталіївна; Гуленко, Анастасія Михайлівна
2019Перспективи розроблення безбілкового печиваДорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна; Богатирьова, Єлизавета Валеріївна
2018Інноваційна технологія низькобілкового печива для хворих на фенілкетонуріюДорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна
2018Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукціїДорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2018Перспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листівДорохович, Вікторія Віталіївна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович
2020Визначення складу харчових волоконСтрашинський, Ігор Мирославович; Ришканич, Роман Олександрович; Шевченко, Тетяна
2020Можливість застосування молочних білків у м'ясних напівфабрикатівШевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2018Тенденції використання HRM-систем на підприємствах УкраїниКурченко, Катерина Миколаївна; Олійниченко, Олена Миколаївна; Piotr, Nowatski
2020Немолочные функциональные продукты питания обогащенные пробиотическими микроорганизмамиСтаровойтова, Светлана Александровна
2020Метабиотики – эволюционно новое поколение пробиотиковСтаровойтова, Светлана Александровна
2019Використання бірж фрілансу в діяльності харчових підприємств УкраїниМурай, Артем Сергійович; Олійниченко, Олена Миколаївна
2018Система управління охороною праці на фармацевтичних підприємствахЯрош, Марина Борисівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
2019Обґрунтування розробки комп’ютерної програми для обліку та моніторингу медичних оглядів працівниківТруш, Артем Юрійович; Ворона, Юрій Сергійович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна
2019Екологічне виховання сучасної молодіПодолянчук, Валентин Леонідович; Євтушенко, Ольга Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6896