Матеріали конференцій : [7167] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7167
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Перспективи використання гідроколоїду в технології збивної солодкої стравиНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Ейсмонт, Анна Олександрівна
2021Теоретичні аспекти технології дресингу підвищеної харчової цінностіНєміріч, Олександра Володимирівна; Погожих, Микола Іванович; Устименко, Ігор Миколайович; Піпка, Роман Володимирович
2021Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Кучинський, Вячеслав Валерійович
2021Використання плодів обліпихи для виготовлення консервованих продуктівБендерська, Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро Сергійович; Бессараб, Олександр Семенович
2021Дослідження якості консервованих томатівБендерська, Ольга Вячеславівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Тенденції виробництва та виробництва натуральних харчових барвниківГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Удосконалення рибних рублених напівфабрикатів з карасяЛукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Перспективи використання плодів глоду для виготовлення продукції лікувально-профілактичного призначенняЄвчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Особливості технології заморожування ягід малиниМороз, Анастасія Олександрівна; Новойтенко, Ірина; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Use of flax flour as a superfood in pate productionGalenko, Oleg; Golovachko, Valery
2020Використання сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків у м'ясопродуктахГаленко, Олег Олександрович; Шулер, Світлана
2020Використання борошна з насіння гарбуза в технології реструктурованих шинок з м'ясом індичкиГаленко, Олег Олександрович; Дяченко, Владислав
2020Increasing the nutrition of meat products using non-traditional raw materialsGalenko, Oleg; Gasyk, Ostap
2020Перспективи використання «суперфудів» у технологіях м’ясопродуктівГаленко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав
2020Перспективність використання екстракту ягід годжі у виробництві м’ясопродуктівГаленко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро
2021Structuring properties of transglutaminase in whitecontaining systemsShevchenko (Kishenko), Iryna; Polischuk, Galina; Nikishina, Tatiana
2021Використання кейс-методу у процесі професійно-практичної підготовки фахівців з харчових технологійСтеценко, Наталія Олександрівна
2021Використання насіння льону при створенні напоїв оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Чемелєва, Юлія Михайлівна
2020-11Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогуртуГойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій
2020-11Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюреГоцуляк, Віталій Ярославович; Гойко, Ірина Юріївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7167