Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 88 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Кафедра технології оздоровчих продуктів у формуванні індустрії здорового харчуванняСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2016Аюрведа як найдавніша оздоровча система та її адаптація до умов УкраїниСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2016Визначення безпечності рослинної сировини, як компонента м’ясних продуктівКорх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2018Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людиниСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович
2015Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2016Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городньогоСолодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2014Пектиновмісні композиції з нетрадиційної сировини для виробництва оздоровчих харчових продуктівСімахіна, Галина Олександрівна; Миколів, Тетяна Іванівна
2014Пектиновмісні збагачувачі із вторинних сировинних ресурсівСімахіна, Галина Олександрівна; Пендюр, Марія
2015Методологія оптимізації нутрієнтного складу функціональних продуктів для харчування військовослужбовцівСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2019Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробівСолодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна