Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 371 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Аспекти технології низькокалорійних соусівШуригіна, Тетяна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Цьома, Марина; Мандриш, Олександр
2016Вивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методомВашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія Володимирівна
2014Кисломолочний напій симбіотичної дії, збагачений аскорбіновою кислотоюЖмура, Ірина; Усатюк, Світлана Іванівна
2014Асортимент і якість вершкового сируРозпутня, Ірина Петрівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
2018Экстрагирование плодов конского каштанаОвакимян, Лаура Арменовна; Омелянчук, Илья Николаевич; Черный, Валентин Николаевич; Мисюра, Тарас Григорьевич; Попова, Наталия Викторовна
2014Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатівПричинтовська, Віта Олександрівна; Пасічник, Дар'я Ігорівна; Петухова, Дар'я; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2016Класифікація та характеристика асортименту шампунівКручко, Олена Павлівна; Григоренко, Інна Василівна
2014Визначення вмісту важких металів у олійно-жирових продуктах за допомогою аналізатора «М–ХА 1000-5»Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Галімова, Валентина Михайлівна; Суровцев, І. В.; Галімов, С. К.
2016Комплексна оцінка якості карамельних виробівБогданович, Людмила Олексіївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
2014Релаксація молекул води у гідратованих зернових структуруючих компонентах під час розморожуванняІванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Зарко, Володимир Ілліч