Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 293 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Аспекти технології низькокалорійних соусівШуригіна, Тетяна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Цьома, Марина; Мандриш, Олександр
2016Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначенняДейниченко, Людмила Григорівна
2014Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатівПричинтовська, Віта Олександрівна; Пасічник, Дар'я Ігорівна; Петухова, Дар'я; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2013Антиоксидантная активность водно-спиртовых экстрактов растительного сырья УкраиныОносова, Ирина Андреевна; Кузьмин, Олег Владимирович; Рачинская, Зоя Петровна
2012Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукціїОлейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Антиоксидантна активність молочно-білкових концентратів з ягідними пюреДейниченко, Людмила Григорівна
2017Аналіз використання рослинної сировини у виробництві збитої десертної продукціїДейниченко, Людмила Григорівна
2016Аналіз вимог та рекомендацій до складання харчових раціонів для військовослужбовцівДейниченко, Людмила Григорівна
2013"Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживанняФурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег Іванович
2013Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктівЗозулінська, Яна; Корецька, Ірина Львівна