Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 3116 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Catering as a new service in Ukrainian restaurant businessLytvynenko, Tamara
2009Changes in consumer properties of new pickled cheeses during their maturation and storageRyabchenko, Natalia; Rudavska, Anna
2004Электромагнитное поле и усилия в проводящем диске моментомера с осевым воздушным зазоромАнтоненко, А. И.; Цыганкова, Анна Анатольевна
2009Электроконтактный способ выпечки хлебобулочных и кондитерских изделийСухенко, Юрий Григорьевич; Сухенко, Владислав Юрьевич; Бойко, Юрий Иванович
2005Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідинуБондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Українець, Анатолій Іванович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович
2000Кафедрі технології цукристих речовин 100 років: історія створення, розвиток, перспективиШтангеєва, Надія Іванівна; Лагода, Володимир Андрійович; Чагайда, Андрій Олегович
2000Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композиційСафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович
2003Антропогенні зміни ландшафтів Боярського підрайонуХарченко, Вячеслав Валерійович
2007Класифікація вітчизняних та зарубіжних наукових джерел про роль наддніпрянської України у зовнішніх торгово-економічних та культурних зв‘язках російської імперії у ХІХ– на початку XX ст.Пилипенко, Олександр Євгенійович
2008Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку УкраїниРябченко, Наталія Олександрівна