Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 149 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Кисломолочний продукт з підвищеним вмістом білкаРудюк, Василь Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Красуля, Олена Олександрівна
2018Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокисненняУкраїнець, Анатолій Іванович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович
2009Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктівПасічний, Василь Миколайович
2016Визначення амінокислотного складу та мікробіологічних показників варених ковбасФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2007Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних системОнопрійчук, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Пасічний, Василь Миколайович; Грек, Олена Вікторівна
2010Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показникамиПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2003Визначення споживчої вартості комбінованих м`ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович
2015Реологічні властивості гідратованих білоквмісних функціональних харчових композиційСтрашинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Фурсік, Оксана Петрівна
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2013Контроль виробництва – запорука якості продукції тваринного походженняЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович