Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 555 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Кисломолочний продукт з підвищеним вмістом білкаРудюк, Василь Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Красуля, Олена Олександрівна
2018Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокисненняУкраїнець, Анатолій Іванович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович
2004Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свининиСтрашинський, Ігор Мирославович; Осейко, Микола Іванович; Гончаров, Георгій Іванович
2012Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементамиКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Лисенко, Аліна; Яворський, Василь Володимирович
2009Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктівПасічний, Василь Миколайович
2013Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктовПешук, Людмила Васильевна; Радзиевская, Ирина Геронтьевна; Мельник, Оксана Петровна; Шеманская, Евгения Ивановна
2003Наукові засади модернізації ліній перероблення відходів м’ясного виробництваПешук, Людмила Василівна; Коваль, Ольга Андріївна
2003Біологічно активні комплекси ліпідів та екстрактівОсейко, Микола Іванович; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Пешук, Людмила Василівна
2011Біологічна роль жирних кислот тваринного походженняПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Штик, Ірина Іванівна
2016Визначення амінокислотного складу та мікробіологічних показників варених ковбасФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович