Water phase of butter fortified carrot powder

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

It was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.

Опис

Ключові слова

water phase, carrot powder, butter, водна фаза, порошок моркви, вершкове масло, водная фаза, порошок моркови, сливочное масло, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ivanov, S. Water phase of butter fortified carrot powder / S. Ivanov, T. Rashevskaya, O. Vasheka // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 142.