Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Авторські свідоцтва ІПДО
Методичні рекомендації ІПДО
Монографії ІПДО
Навчальні посібники ІПДО
Патенти ІПДО
Підручники ІПДО
Статті ІПДО
Тези доповідей ІПДО
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 21 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
Дзьогайло, І. І.
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2017
Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекеру з подовжени терміном
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Носенко, Тамара Тихонівна
;
Дзигар, Ольга Олександрівна
;
Рахметов, Джамал Бахлулович
2017
Термообробка борошняних кондитерських виробів
Дудко, Сергій Дмитрович
;
Малиновський, Віталій Васильович
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2017
Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерів
Дзигар, Ольга Олександрівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Букшина, Людмила Семенівна
2017
Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів
Дзигар, Ольга Олександрівна
;
Даценко, Анна Володимирівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2017
Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами
Вайсеро, Ольга Олександрівна
;
Непомняща, Наталія Юріївна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2013
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
Олексієнко, Наталія Валентинівна
;
Волощук, Галина Іванівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2012
Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солоду
Своєволіна, Галина Василівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2015
Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловості
Олексієнко, Наталія Валентинівна
;
Балдинюк, Олександр Васильович
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Дудко, Сергій Дмитрович
2017
Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерів
Дзигар, Ольга Олександрівна
;
Даценко, Анна Володимирівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
Discover
Author
6
Дзигар, Ольга Олександрівна
5
Дудко, Сергій Дмитрович
3
Букшина, Людмила Семенівна
2
Вайсеро, Ольга Олександрівна
2
Даценко, Анна Володимирівна
2
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2
Коваленко, Ірина Олександрівна
2
Кохан, Олена Олександрівна
2
Олексієнко, Наталія Валентинівна
2
Пилипенко, Олексій Юрійович
.
next >
Subject
21
кафедра технології хлібопекарськи...
7
борошняні кондитерські вироби
5
biologically active compounds
5
confectionery
4
antioxidants
4
flour confectionery
4
monarda didyma
4
антиоксиданти
4
кондитерські вироби
4
монарда двійчаста
.
next >
Date issued
18
2010 - 2018
3
2007 - 2009
Has File(s)
21
true