Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантівДзьогайло, І. І.; Оболкіна, Віра Іллівна
2017Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекеру з подовжени терміномОболкіна, Віра Іллівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2017Термообробка борошняних кондитерських виробівДудко, Сергій Дмитрович; Малиновський, Віталій Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна
2017Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерівДзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна
2017Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробівДзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2017Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусамиВайсеро, Ольга Олександрівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2013Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2012Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солодуСвоєволіна, Галина Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2015Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Балдинюк, Олександр Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дудко, Сергій Дмитрович
2017Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерівДзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра Іллівна