Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Коефіцієнт вилучення цукру – критерій оцінки роботи бурякоцукрового виробництваХоменко, Микола Дмитрович; Калініченко, Микола Федорович
2016Якісна підготовка буряків до перероблення – головна вимога для високоефективної роботи цукрового заводуХоменко, Микола Дмитрович; Сорокін, Анатолій Іванович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Кухар, Володимир Миколайович; Саповський, Віталій Дмитрович; Чернявський, Олександр Петрович
2002Кристалізаційні відділення працюватимуть кращеСкорик, Костянтин Дмитрович; Хоменко, Микола Дмитрович
2008Гідропневмомеханічні підіймачі буряководяної суміші типу Ш25-ППБХоменко, Микола Дмитрович
2019Отримання дифузійного соку високої якості – основна задача у виробництві цукру.Хоменко, Микола Дмитрович
2014Перспективна схема і обладнання мийного відділення цукрового заводу продуктивністю – 6 000 тонн переробки буряків за добу (з використанням бурякомийки типу СКД-6)Хоменко, Микола Дмитрович; Сорокін, Анатолій Іванович; Кухар, Володимир Миколайович; Парахоня, М. П.; Ткачук, В. М.; Саповський, В. Д.
2014Схема і обладнання мийного відділення цукрового заводу продуктивністю – 6 000 тонн переробки буряків за добу (з використанням бурякомийки типу Ш1-ПМД-6)Хоменко, Микола Дмитрович; Сорокін, Анатолій Іванович; Кухар, Володимир Миколайович; Парахоня, М. П.; Ткачук, В. М.; Саповський, Віталій Дмитрович
2018Схеми доставки, очищення від домішок, відмивання. Переваги, недоліки, економічна доцільність їх використанняХоменко, Микола Дмитрович; Кухар, Володимир Миколайович
2016Причини втрат бурякомаси і цукру при переробці цукрових буряків та шляхи їх зменшенняХоменко, Микола Дмитрович
2001Вплив пульпи на якість дифузійного сокуСкорик, Костянтин Дмитрович; Хоменко, Микола Дмитрович; Козіцька, Марія Євгенівна; Чупахіна, В. П.