Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 34 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження властивостей низькожирних йогуртів, збагачених пектинами з різними ступенями етерифікаціїШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2012Сметана. Технологія та якістьШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.; Shulga, Natalia; Mlechko, L.
2017Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2008Вплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сируШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2010Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловостіШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2014Підвищення якості кисломолочних напоїв за допомогою технологічних факторівМлечко, Л. А.; Шульга, Наталія Михайлівна; Mlechko, L.; Shulga, Natalia
2005Вплив ступеня соління сирів швейцарської групи на розвиток пропіоновокислих бактерійШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.; Shulga, Natalia; Mlechko, L.
2013Вади сметаниШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
2002Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесенняШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2008Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів (Патент на винахід № 91417)Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Kigel, Natalia; Shulga, Natalia