Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Авторські свідоцтва ІПДО
Методичні рекомендації ІПДО
Монографії ІПДО
Навчальні посібники ІПДО
Патенти ІПДО
Підручники ІПДО
Статті ІПДО
Тези доповідей ІПДО
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію
Кігель, Наталя Федорівна
;
Шульга, Наталія Михайлівна
2013
Вади сметани
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Млечко, Л. А.
2004
Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Кігель, Наталя Федорівна
2003
Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесення
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Кігель, Наталя Федорівна
2008
Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Кігель, Наталя Федорівна
2014
Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сиру
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Млечко, Л. А.
2004
Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групи
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Кігель, Наталя Федорівна
2005
Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи
Кігель, Наталя Федорівна
;
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Боднарчук, Оксана Василівна
2009
Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіру
Шульга, Наталія Михайлівна
;
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Кігель, Наталя Федорівна
;
Bodnarcuk, Oksana
2004
Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Кігель, Наталя Федорівна
;
Шульга, Наталія Михайлівна
Discover
Author
14
Шульга, Наталія Михайлівна
11
Кігель, Наталя Федорівна
8
Боднарчук, Оксана Василівна
3
Млечко, Л. А.
1
Bodnarcuk, Oksana
Subject
14
quality
11
кафедра біотехнології і мікробіол...
6
мікрофлора
4
cheeses of swiss group
4
ferment
4
kefir
4
technological factors
4
закваска
4
кефір
4
сири швейцарської групи
.
next >
Date issued
4
2010 - 2014
10
2003 - 2009
Has File(s)
14
true