Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозуШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2013Контроль соматичних клітин у молоці-сировиніШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
2002Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесенняШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2003Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесенняШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2014Підвищення якості кисломолочних напоїв за допомогою технологічних факторівМлечко, Л. А.; Шульга, Наталія Михайлівна
2005Утилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп»Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2009Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчуванняШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2017Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeШульга, Наталія Михайлівна
2017Дослідження властивостей низькожирних йогуртів, збагачених пектинами з різними ступенями етерифікаціїШульга, Наталія Михайлівна