Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9296
Назва: Влияние процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья
Автори: Кислая, Любовь Васильевна
Симахина, Галина Александровна
Голубева, Г. Л.
Бандуренко, Галина Михайловна
Усатюк, Светлана Ивановна
Мудрак, Татьяна Емельяновна
Мокляк, Н. П.
Буцько, О. А.
Ключові слова: клетчатка
пектиновые вещества
механическая и химическая деструкция
сочное растительное сырье
fiber
pectin substances
mechanical and chemical destruction
lush plant materials
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології консервування
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 1994
Бібліографічний опис: Влияние процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья / Л. В. Кислая, Г. А. Симахина, Л. А. Голубева, Г. М. Бандуренко, С. И. Усатюк, Т. Е. Мудрак, Н. П. Мокляк, О. А. Буцько // Деп. в УкрНИИНТИ. – 1994.– 8 c.
Короткий огляд (реферат): Статья посвящена изучению влияния процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья при производстве пюреобразных продуктов. The paper studies the influence of mechanical and chemical destruction of pectin substances of the lush plant materials in the production of puree products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9296
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pectin_substances.pdf551.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.