Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКислая, Любовь Васильевна-
dc.contributor.authorСимахина, Галина Александровна-
dc.contributor.authorГолубева, Г. Л.-
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайловна-
dc.contributor.authorУсатюк, Светлана Ивановна-
dc.contributor.authorМудрак, Татьяна Емельяновна-
dc.contributor.authorМокляк, Н. П.-
dc.contributor.authorБуцько, О. А.-
dc.date.accessioned2013-08-05T08:34:04Z-
dc.date.available2013-08-05T08:34:04Z-
dc.date.issued1994-
dc.identifier.citationВлияние процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья / Л. В. Кислая, Г. А. Симахина, Л. А. Голубева, Г. М. Бандуренко, С. И. Усатюк, Т. Е. Мудрак, Н. П. Мокляк, О. А. Буцько // Деп. в УкрНИИНТИ. – 1994.– 8 c.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9296-
dc.description.abstractСтатья посвящена изучению влияния процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырья при производстве пюреобразных продуктов. The paper studies the influence of mechanical and chemical destruction of pectin substances of the lush plant materials in the production of puree products.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectклетчаткаuk_UK
dc.subjectпектиновые веществаuk_UK
dc.subjectмеханическая и химическая деструкцияuk_UK
dc.subjectсочное растительное сырьеuk_UK
dc.subjectfiberuk_UK
dc.subjectpectin substancesuk_UK
dc.subjectmechanical and chemical destructionuk_UK
dc.subjectlush plant materialsuk_UK
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства-
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleВлияние процессов механохимической деструкции на пектиновые вещества сочного растительного сырьяuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pectin_substances.pdf551.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.