Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою
Вантажиться...
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Висвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу.
Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.
Опис
Ключові слова
process improvement, тісто, начинка, удосконалення процесу, dough, filling, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Таран, В. М. Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою / В. М.Таран, А. О. Титарчук, Л. М. Мізнік // Харчова промисловість. – 2000. – Вип. 45. - С. 65-68.