Виробництво пектину із корене-, бульбоплодів за технологією УДУХТ
Вантажиться...
Файли
Дата
1994
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Традиційна технологія виробництва пектину передбачає кислотний гідроліз, що вимагає використання мінеральної кислоти (соляної, азотної або сірчаної). Наявність їх у технологічних середовищах обумовлює особливі вимоги до технологічного процесу та його обладнання.
Traditional technology of pectin involves acid hydrolysis, which requires the use of mineral acids (hydrochloric, nitric or sulfuric). Their presence in the technological environment makes special demands on the process and its equipment.
Опис
Ключові слова
пектин, гідроліз, мінеральні кислоти, пектин, pectin, hydrolysis, mineral acids, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Виробництво пектину із корене-, бульбоплодів за технологією УДУХТ / В. М. Таран, І. С.Гулий, М. С. Карпович, М. І. Сороколіт, І. О. Кропивницька, Л. В. Донченко, Л. Д. Бобрівник, А. М. Гнатенко // Цукор України. – 1994. - №2. - С. 22.