DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Вашека, Оксана Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 73
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Development of complex quantity assessment method of butter qualityНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Зичук, Тетяна Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana; Zychuk, Tetyana; Kuzmin, Oleg
2016Exploring the color of plant powders using computer colorimetryНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Трофимчук, Людмила; Миндрул, Наталія; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Trofimchuk, Lyudmila; Myndrul, Natalia
2015Investigation of the effect of vegetable powders into aqueous and oil phase in butter pasteНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana; Drozd, Natalia; Petrusha, Oksana
2017Research of microstructure and redistribution of the moisture connection forms in the model systems of confectionery semi-finished product with banana powderЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana; Янчик, Олена Петрівна; Yanchyk, Olena
2016Research the technological properties of powder of cabbage by mixed method of heat supplyНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2017Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished productНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Погожих, Микола Іванович; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey; Pohozhykh, Nikolai
2011The Technology of Butter enriching with carrots powderRashevska, Tamara; Vasheka, Oksana; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2011The technology of butters enriching with carrots powderVasheka, Oksana; Rashevska, Tamara; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2013Water phase of butter fortified carrot powderVasheka, Oksana; Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Вашека, Оксана Миколаївна; Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2014Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатівПричинтовська, Віта Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Пасічник, Дар'я Ігорівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петухова, Дар'я; Petukhova, Darya; Pasichnyk, Darya; Vasheka, Oksana; Prychyntovska, Vita; Niemirich, Oleksandra
2014Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонезНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana
2012Вершкове масло збагачене порошком із морквиІванов, Сергій Віталійович; Ivanov, Sergey; Рашевська, Тамара Олексіївна; Rashevska, Tamara; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana
2014Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикатуГалецька, Оксана Вікторівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Дуля, Марія О.; Galetska, Oksana; Vasheka, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Dulya, Mariya
2016Вивчення перерозподілу форм зв’язків вологи у помадній масі, збагаченій порошком із банануЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana; Янчик, Олена Петрівна; Yanchyk, Olena
2016Вивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методомВашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana; Дрозд, Наталія Володимирівна; Drozd, Natalia
2013Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Vasheka, Oksana; Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara
2015Використання мікроструктурного методу у вивченні показників якості збагаченої масляної сумішіДрозд, Наталія Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Drozd, Natalia; Vasheka, Oksana
2014Використання овочевого порошку у технології виготовлення масляної сумішіКарпенко, А. В.; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Karpenko, A.; Vasheka, Oksana; Niemirich, Oleksandra
2005Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначенняРашевська, Тамара Олексіївна; Сіндікаєва, Н. В.; Вашека, Оксана Миколаївна; Rashevska, Tamara; Sindikaeva, N.; Vasheka, Oksana
Showing results 1 to 20 of 73
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback