DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Сидор, Василь Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 60
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Aromatic emulsion beverage catering and industrial productionLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2019Creation of standardized, innovative drinks of therapeutic and prophylactic action with the addition of pectinLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2015Effect nanoparticles of emulsions for drinks on their quality and safetyLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Effect of starch as hydrocolloids for formation of a stable emulsion system in foodLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Effect stabilizers of emulsions on their quality and safetyLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2015Functional role of hydrocolloids in oil-in-water emulsions during storage of foodLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Сидор, Василь Михайлович; Луговська, Оксана Андріївна
2016Hydrocolloids effect on the quality of oil-water emulsion for foodstuffs and beveragesLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2017Hydrocolloids in the formation of a stable emulsion systemLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Influence of gum arabic and starch as hydrocolloids on the quality of emulsion type oil-water in foodLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2015Influence of hydrocolloids in oil-in-water emulsions during storage of foodLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Influence of starch and oil phaseratio on the quality of emulsionsLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2017Influence of the partical size of emulsion on the stability of beveregesLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2013Influence particle size of emulsions on quality and stability of beveragesLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Influence ratio of water and oil phases of emulsions on viscosity, particle size and muddy turbidity of productsLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Influence ratio of water and oil phases of emulsions with starch on viscosity, density, particle size and muddy turbidity of systemLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2018Low alcoholic drinks with emulsions as a alternative to strong alcoholic drinksLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2016Mathematical modeling of preparation of emulsions such as "oil / water"Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2016Mathematical modeling of preparing "oil / water" emulsionsLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2013Problems of stability inulin and olihofructose in drinks storageLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2013Stability studies of inulin and olihofruktozy drinksLugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Okopna, Yana; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Окопна, Яна Володимирівна
Showing results 1 to 20 of 60
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback