DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Шаповалова, Наталія Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 37
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Актуальні проблеми фортифікації кондитерських виробівШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2011Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямуванняШаповалова, Наталія Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Rudavska, Anna; Shapovalova, Natalia
2013Використання нових пастильних виробів в оздоровчому харчуванніШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2014Вплив біологічно активних добавок на драглеутворюючі та піноутворюючі властивості пастильних виробівШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2012Вплив дієтичної добавки ламідан на черствіння пастильних виробівШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2010Вплив дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту на мінеральний склад та органолептичні показники нових пастильних кондитерських виробівШаповалова, Наталія Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Лізогуб, Віра; Shapovalova, Natalia; Rudavska, Anna; Lizogub, Vira
2011Вплив нових пастильних виробів оздоровчого спрямування на стан здоров’я та працездатність учнівРудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Ганич, Оксана Миколаївна; Rudavska, Anna; Shapovalova, Natalia; Ganuch, Oksana
2015Вплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структуриШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2011Вплив рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів з Ламіданом і цикорлактомШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2009Експертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництваШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2015Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиБогданович, Альона Миколаївна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Bogdanovich, Alena; Shapovalova, Natalia
2013Зміна адгезійних властивостей нових пастильних виробів оздоровчого спрямуванняШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2012Зміни органолептичних показників якості нових ласощів під час зберіганняШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2015Макаронні вироби у системі оздоровчого харчуванняШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2011Мікробіологічна безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямуванняШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2012Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначенняШаповалова, Наталія Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Shapovalova, Natalia; Rudavska, Anna
2010Нові пастильні кондитерські виробиШаповалова, Наталія Петрівна; Shapovalova, Natalia
2012Нові продукти для харчування школярів йододефіцитних біогеохімічних провінційШаповалова, Наталія Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Рудавська, Марія Володимірівна; Жукевич, Олена; Shapovalova, Natalia; Roudavsky, Maria; Rudavska, Anna; Zhukevych, Olena
2015Оцінка конкурентоспроможності горілки серед відомих українських виробниківБашинська, Аліна Василівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Bashynska, Alina; Shapovalova, Natalia
2016Оцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показникамиНесміянова, Марія Валеріївна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Nesmiyanova, Maria; Shapovalova, Natalia
Showing results 1 to 20 of 37
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback