DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Abramova, Asiat

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата випускНазваАвторы(ы)
2016The use of flax products processing in technology sponge cakes functional purposeDorohovich, Victoriya; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Abramova, Asiat; Абрамова, Асьят Георгіївна
2016Using sugar replacers in technology sponge cakesDorohovich, Victoriya; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Abramova, Asiat; Абрамова, Асьят Георгіївна
2013Бисквитные торты диетически-функционального назначения для больных сахарным диабетомДорохович, Антонелла Николаевна; Мурзин, Андрей Вадимович; Дорохович, Виктория Витальевна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrey; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2014Бісквіти з фруктозою та цукрозамінниками-поліолами для харчування дітейАбрамова, Асьят Георгіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2013Використання цукрозамінників нового покоління в технології бісквітів спеціального призначенняДорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2016Еритрітол – цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробуДорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya; Абрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat
2013Инновационная технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сахарозаменителя нового поколения еритритолаДорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya; Абрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat
2014Использование мальтитола в технологии бисквитных полуфабрикатовДорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya; Абрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat
2014Новітні технології бісквітних напівфабрикатів на основі використання цукрозамінників-поліолівДорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya; Абрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat
2013Разработка технологии бисквитного полуфабриката специального назначения с использованием сахарозаменителя изомальтитолаДорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya; Абрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat
2014Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінниківАбрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Макарик, Оксана; Makaryk, Oksana; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2015Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінниківАбрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya
2014Розроблення технології бісквітів дієтично-функціонального призначенняДорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Виктория Витальевна; Dorohovich, Victoriya; Абрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat
2016Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняАбрамова, Асьят Георгіївна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Abramova, Asiat
Отображение результатов 1 до 14 из 14

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь