DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Бондар, Наталія Петрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 26 до 45 из 82
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2000Вплив концентрації та рН електролітів на параметри їх руху в околі феромагнітної кульки в постійному магнітному поліГоробець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Бондар, Є. А.; Горбачева, Р. О.; Бондар, Наталія Петрівна; Gorobets, Svetlana; Gorobets, Oksana; Bondar, Y.; Horbacheva, R.; Bondar, Natalia
2012Гіпоалергенний ресторанМігулько, О. О.; Бондар, Наталія Петрівна; Mihulko, O.; Bondar, Natalia
2011Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом НовамілСильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Silchuk, Tatiana; Bondar, Natalia
2007Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдуванняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Usatyuk, Svetlana; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia
2012Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівШаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Myroshnyk, Yuliya; Bondar, Natalia
2013Дослідження процесу лущення зерна люпинуШаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Andrey; Harchenko, Evgeniy; Bondar, Natalia
2014Дослідження реологічних властивостей напівфабрикатів з плодоовочевої сировини з метою їх використання у технології збивної десертної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваЄремчук, Інна; Подобій, Олена Валеріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Yeremchuk, Inna; Podobiy, Olena; Bondar, Natalia
2017Дослідження структури новітніх десертівПольовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia; Левкун, Катерина Юріївна; Levkun, Kateryna
2009Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктами переробки харчового люпинуБондар, Наталія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Bondar, Natalia; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2006Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловостіБондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2004Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Borysenko, Elena; Makhynko, Valeriy; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia
2012Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростямиШаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Корзун, Віталій Наумович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Korzun, Vitaly; Bondar, Natalia
2000Експериментальне дослідження руху Sach. cerevisiae та дрібнодисперсних частинок в околі феромагнітних насадок у постійному магнітному поліГоробець, Світлана Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Краморенко, Леонід Валентинович; Бондар, Є. А.; Асауленко, А. О.; Бондар, Наталія Петрівна; Gorobets, Svetlana; Ukrainets, Anatoliy; Gulyy, Ivan; Kramorenko, Leonid; Bondar, Y.; Asaulenko, A.; Bondar, Natalia
2015Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарстваКовтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Kovtun, Alina; Bondar, Natalia
2017Зниження калорійності у збивній солодкій стравіКорецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Польовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Левкун, Катерина Юріївна; Levkun, Kateryna; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2012Использование семян льна в технологии соусовПавлюченко, Олена Станіславівна; Усатюк, Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Pavliuchenko, Elena; Usatiuk, Olena; Bondar, Natalia
2016Капкейк «Зернятко» (Деклараційний патент на корисну модель № 107174)Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Яцкевич, Аліна Сергіївна; Kovtun, Alina; Bondar, Natalia; Yatskevich, Alina
2005Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпинуУсатюк, Світлана Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Usatyuk, Svetlana; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
2016Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшюШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Bondar, Natalia
2012Маршмелоу з топінамбуром (Патент на корисну модель № 74805)Коваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Kovalenko, Irina; Bondar, Natalia
Отображение результатов 26 до 45 из 82
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь