Browsing by Author Бондар, Наталія Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 90 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Гіпоалергенний ресторанМігулько, О. О.; Бондар, Наталія Петрівна
2019Диверсифікація послуг в готелях ділового призначенняКомзюк, Вікторія Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна
2017Динамічна архітектура, як інноваційний напрямок в будівлі бутік-готелюБондар, Наталія Петрівна; Коломієць, Каміла Миколаївна
2016Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської УкраїниЧемен, Юлія Олегівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна
2011Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом НовамілСильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна
2007Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдуванняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2012Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівШаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна
2013Дослідження процесу лущення зерна люпинуШаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Бондар, Наталія Петрівна
2014Дослідження реологічних властивостей напівфабрикатів з плодоовочевої сировини з метою їх використання у технології збивної десертної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваЄремчук, Інна; Бондар, Наталія Петрівна; Подобій, Олена Валеріївна
2017Дослідження структури новітніх десертівЛевкун, Катерина Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2009Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктами переробки харчового люпинуАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2006Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловостіБондар, Наталія Петрівна
2004Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна; Махинько, Валерій Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович
2019Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готеляхБархоленко, Ірина Олегівна; Бондар, Дарʼя Олегівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Андрій Васильович; Губеня, Вячеслав Олександрович
2012Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростямиШаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна; Корзун, Віталій Наумович
2000Експериментальне дослідження руху Sach. cerevisiae та дрібнодисперсних частинок в околі феромагнітних насадок у постійному магнітному поліГоробець, Світлана Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Краморенко, Леонід Валентинович; Бондар, Є. А.; Бондар, Наталія Петрівна; Асауленко, А. О.
2015Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарстваКовтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна
2018Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошномПавлюченко, Олена Станіславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Соцька, Юлія Дмитрівна; Лисенко, Дмитро Вікторович
2017Зниження калорійності у збивній солодкій стравіЛевкун, Катерина Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина Львівна
2012Использование семян льна в технологии соусовПавлюченко, Олена Станіславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна