DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Бондар, Наталія Петрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 4 до 23 из 82
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2001Magnetic filterGorobets, Svetlana; Gorobets, Oksana; Bondar, Natalia; Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна
2000Organization of the directed flows of electrolytes in vicinity of ferromagnetic particles in a permanent magnetic fieldGorobets, Svetlana; Gorobets, Oksana; Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2001Stationary flows of liquid in the vicinity of the small ferromagnetic particles in constant homogeneous magnetic fieldGorobets, Svetlana; Gorobets, Oksana; Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2014Technology of churned dessert products using puree with fruit and vegetable rawYeremchuk, Inna; Mykhailova, Nelia; Koretska, Iryna; Pushka, Olga; Єремчук, Інна; Bondar, Natalia; Корецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Бондар, Наталія Петрівна; Михайлова, Неля Олексіївна; Єремчук, Інна
2013The development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2017The expediency of using corn germ flour in bakery productsKarabets, Ylia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia; Pavliuchenko, Elena; Sharan, Andrey; Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Аналіз та реінжиніринг бізнес-процесів планування закупівель для закладів ресторанного господарстваГребенюк, І. П.; Hrebeniuk, I.; Загоровська, Лариса Григорівна; Zagorovska, Larisa; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2009Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Bondar, Natalia
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Хіврич, Борис Іванович; Hivrich, Boris; Махинько, Валерій Миколайович; Makhynko, Valeriy; Борисенко, Олена Вікторівна; Borysenko, Elena; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2011Бісквітний напівфабрикат оздоровчо-профілактичного призначення (Патент України на корисну модель № 64455)Маляр, Вікторія Володимирівна; Maliar, Victoria; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2017Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)Кравцов, Олександр Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія Петрівна; Kravtsov, Alexander; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Bondar, Natalia
2008Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культурАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Hivrich, Boris; Antoniuk, Maria; Bondar, Natalia
2004Визначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Makhynko, Valeriy; Arsenieva, Larisa; Borysenko, Elena; Bondar, Natalia
2018Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерівБондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр Олександрович; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa; Sylka, Iryna; Hubenia, Vyacheslav; Lulka, Alexander; Kravtsov, Alexander
2012Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарстваБондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2003Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктівБондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Головченко, Оксана Володимирівна; Bondar, Natalia; Arsenieva, Larisa; Golovchenko, Oksana
2010Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia; Hubenia, Vyacheslav
2013Використання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печиваСюткіна, Олена Вячеславівна; Корецька, Ірина Львівна; Бондар, Наталія Петрівна; Siutkina, Elena; Koretska, Iryna; Bondar, Natalia
2008Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначенняАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
Отображение результатов 4 до 23 из 82
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь