DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Бондаренко, Юлія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 40 of 59
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження впливу крупності пластівців злаків на якість хлібаСеменова, Анастасія Борисівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна; Semenova, Anastasia; Bondarenko, Julia V.; Drobot, Vera
2013Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробівМісечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Мостова, Т. В.; Дробот, Віра Іванівна; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Mostova, T.; Drobot, Vera
2016Дослідження впливу розчинних харчових волокон шроту льону на якість хлібаБілас, Ярослав Іванович; Іжевська, О. П.; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Bilas, Yaroslav; Izhevska, O.; Bondarenko, Julia V.
2012Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробівМісечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Стрельченко, Н. М.; Дробот, Віра Іванівна; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Strelchenko, N.; Drobot, Vera
2012Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробівДробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Drobot, Vera; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Teslya, Olga
2008Дослідження впливу цукрозамінників на дозрівання тістаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2015Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тістаІжевська, Орися Петрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Izhevska, Orysya; Bondarenko, Julia V.
2015Дослідження впливу шроту льону на якість хлібаДробот, Віра Іванівна; Іжевська, Орися Петрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Izhevska, Orysya; Bondarenko, Julia V.
2015Дослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробівВербецька, Тетяна Володимирівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Verbetska, Tatiana; Bondarenko, Julia V.
2015Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льонуДробот, Віра Іванівна; Іжевська, Орися Петрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Izhevska, Orysya; Bondarenko, Julia V.
2009Ефективність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробівБілик, Олена Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Bilyk, Olena; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2007Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можливаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Таланов, О. Б.; Udvorgeli, Larisa; Drobot, Vera; Talanov, O.; Bondarenko, Julia V.
2010Застосування глюкозно-фруктозного сиропу для активації дріжджівБондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2006Застосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництвіБондаренко, Юлія Вікторівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Petryshyn, Natalia
2008Застосування мальтозної патоки у виробництві булочних виробівДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2013Збагачення хлібобулочних виробів для хворих на діабет функціональними інгредієнтамиДробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Приходько, Юлія Сергіївна; Drobot, Vera; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Prikhodko, Julia
2012Особливості підготовки студентів економічних спеціальностейЧередніченко, Галина Анатоліївна; Зеліковська, Олена Олександрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Cherednichenko, Galina; Zelikovska, Elena; Bondarenko, Julia V.
2013Передумови формування патріотичного виховання студентської молодіМихонік, Лариса Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Mykhonik, Larisa; Bondarenko, Julia V.
2010Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тістаТесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Teslya, Olga; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2014Споживча та фізіологічна цінність хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет, збагачених фізіологічно-функціональними інгредієнтамиДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Місечко, Наталія Орестівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Misechko, Natalia
Showing results 21 to 40 of 59
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback