DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Бондаренко, Юлія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 32 to 51 of 59
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можливаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Таланов, О. Б.; Udvorgeli, Larisa; Drobot, Vera; Talanov, O.; Bondarenko, Julia V.
2010Застосування глюкозно-фруктозного сиропу для активації дріжджівБондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2006Застосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництвіБондаренко, Юлія Вікторівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Petryshyn, Natalia
2008Застосування мальтозної патоки у виробництві булочних виробівДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2013Збагачення хлібобулочних виробів для хворих на діабет функціональними інгредієнтамиДробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Приходько, Юлія Сергіївна; Drobot, Vera; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Prikhodko, Julia
2012Особливості підготовки студентів економічних спеціальностейЧередніченко, Галина Анатоліївна; Зеліковська, Олена Олександрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Cherednichenko, Galina; Zelikovska, Elena; Bondarenko, Julia V.
2013Передумови формування патріотичного виховання студентської молодіМихонік, Лариса Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Mykhonik, Larisa; Bondarenko, Julia V.
2010Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тістаТесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Teslya, Olga; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2014Споживча та фізіологічна цінність хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет, збагачених фізіологічно-функціональними інгредієнтамиДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Місечко, Наталія Орестівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Misechko, Natalia
2011Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 57604)Тесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Teslya, Olga
2011Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 57605)Тесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Teslya, Olga
2012Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тискуЗарубіна, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Конончук, Вікторія Миколаївна; Kononchuk, Victoria; Zarubina, Victoria; Arsenieva, Larisa; Bondarenko, Julia V.
2014Технологічна ефективність використання цитратів та сульфатів цинку і магнію у хлібопекарському виробництвіДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Сімоновець, Ірина Миколаївна; Каплуненко, Володимир Георгійович; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Simonovets, Iryna; Kaplunenko, Vladimir
2010Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)Дробот, Віра Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Білик, Олена Анатоліївна; Степаненко, Тетяна Олександрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Drobot, Vera; Yurchak, Vera; Arsenieva, Larisa; Makhynko, Valeriy; Bilyk, Olena; Stepanenko, Tatiana; Udvorgeli, Larisa; Petryshyn, Natalia; Falendysh, Natalia; Mykhonik, Larisa; Bondarenko, Julia V.; Silchuk, Tatiana
2009Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировиниБондаренко, Юлія Вікторівна; Bondarenko, Julia V.
2009Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини (Презентація)Бондаренко, Юлія Вікторівна; Bondarenko, Julia V.
2018Урбеч з насіння льону – цінний продукт для збагачення пшеничного хлібаБондаренко, Юлія Вікторівна; Фаін, Альбіна Володимирівна; Білик, Олена Анатоліївна; Bondarenko, Julia V.; Fain, Albina; Bilyk, Olena
2015Фізіологічні та технологічні аспекти використання шроту насіння льону у хлібопеченніДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Іжевська, Орися Петрівна; Izhevska, Orysya; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2012Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробівДробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Drobot, Vera; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Teslya, Olga
2013Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництвіДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Місечко, Наталія Орестівна; Drobot, Vera; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.
Showing results 32 to 51 of 59
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback