Browsing by Author Бортнічук, Олег Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 11 to 30 of 35 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2017Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Доцільність впровадження ІT технологій в готельних підприємствахКобелянська, Єлизавета Богданівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович
2014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиЛець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Міні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесуБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній Сергійович
2016Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинностіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній Сергійович
2015Особливості використання пшеничних висівок в хлібіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна
2017Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарстваГанжа, Анна Андріївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна
2013Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначенняБортнічук, Олег Вікторович
2016Перспективи розвитку туризму на ВолиніГірняк, Оксана Володимирівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2015Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівкамиЛець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2017Розробка рецептури концентрату киселю на основі каркадеЛисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2019Роль «soft skills» в сфері гостинностіБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2018Софротерапія як інноваційна додаткова послуга підприємств готельного господарстваГанжа, Анна Андріївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2014Спосіб отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення (Деклараційний патент на корисну модель № 86853)Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Спосіб отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення (Патент на винахід № 107283)Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2017Сучасний стан розвитку готельного господарства у м. ЯремчеЛитвиненко, Євгенія Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2017Сучасний стан розвитку готелів сімейного типу в УкраїніЛитвиненко, Євгенія Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2014Сучасні підходи до виробництва хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович