DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Бортнічук, Олег Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 12 to 31 of 34
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2015Міні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесуБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній Сергійович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Lazorenko, Eugene
2016Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинностіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній Сергійович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Lazorenko, Eugene
2015Особливості використання пшеничних висівок в хлібіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2017Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарстваГанжа, Анна Андріївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Hanzha, Anna; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita
2013Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначенняБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg
2016Перспективи розвитку туризму на ВолиніБортнічук, Олег Вікторович; Гірняк, Оксана Володимирівна; Bortnichuk, Oleg; Hirnyak, Oksana
2015Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівкамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2017Розробка рецептури концентрату киселю на основі каркадеЛисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Lysyi, Alexandr; Grabovska, Olena; Bortnichuk, Oleg
2018Софротерапія як інноваційна додаткова послуга підприємств готельного господарстваГанжа, Анна Андріївна; Hanzha, Anna; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Бортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg
2014Спосіб отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення (Деклараційний патент на корисну модель № 86853)Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Спосіб отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення (Патент на винахід № 107283)Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2017Сучасний стан розвитку готелів сімейного типу в УкраїніБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Литвиненко, Євгенія Олександрівна; Litvinenko, Evgeniya
2017Сучасний стан розвитку готельного господарства у м. ЯремчеБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Литвиненко, Євгенія Олександрівна; Litvinenko, Evgeniya
2014Сучасні підходи до виробництва хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2016Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor
2018Сучасні тенденції та перспективи розвитку бутік-готелівПенчук, Владислав Миколайович; Penchuk, Vladyslav; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Бортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg
2013Технологія булочних виробів для дітей вітамін D дефіцитних станівБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович; Синьєок, Л. Л.; Гавриш, Андрій Володимирович; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Povorozniuk, Vladislav; Synieok, L.; Havrysh, Andrey
Showing results 12 to 31 of 34
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback