Browsing by Author Гавриш, Андрій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 52 to 71 of 228 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінностіЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
2014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Koretska, Iryna; Havrysh, Andrey
2014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Havrysh, Andrey; Koretska, Iryna; Dotsenko, Viktor
2016Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалівПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Патичук, Вадим Петрович; Patychuk, Vadim; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra
2016Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Патичук, Вадим Петрович; Patychuk, Vadim; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2017Дослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикатуЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Янчик, Олена Петрівна; Yanchyk, Olena
2013Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження реологічних характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банануЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2015Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Havrysh, Andrey; Pushka, Olga; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy
2013Дослідження теплофізичних характеристик дріжджових напівфабрикатів в процесі заморожування та розморожуванняРоглєв, Йосип Йосипович; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Rohliev, Iosif; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2015Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушіннямНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Nosenko, Volodymyr; Tarasenko, Tatiana
2017Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Диба, Яна Сергіївна; Dyba, Yana; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2017Дослідження хімічного складу кондитерського напівфабрикату з порошком з банануЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2012Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Tarasenko, Tatiana
2013Дослідження якості сушеного м’яса та порошків з м’яса під час зберігання в різному пакуванніПогожих, Микола Іванович; Максименко, Анна Євгенівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Pohozhykh, Nikolai; Havrysh, Andrey; Maksimenko, Anna
2012Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Максименко, Анна Євгенівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Yevlash, Victoria; Maksimenko, Anna; Havrysh, Andrey
2018Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезіїБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2015Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинностіГуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Gulida, Antonina; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2015Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинностіГуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Gulida, Antonina; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy
2016Експерименти з їжею і науковий підхідБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Havrysh, Andrey; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Niemirich, Oleksandra