DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Гавриш, Андрій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 122 to 141 of 228
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Реологічні властивості крохмальних клейстерів для універсального кулінарного напівфабрикатуНєміріч, Олександра Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Pushka, Olga; Niemirich, Oleksandra
2015Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іллючок, Антон Юрійович; Illyuchok, Anton
2015Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравІллючок, Антон Юрійович; Пушка, Ольга Сергіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Pushka, Olga; Niemirich, Oleksandra; Illyuchok, Anton
2017Рецептурний склад фонданів спеціального призначенняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Ternavska, Irina
2013Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктівДоценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Зуйко, Віра Ігорівна; Havrysh, Andrey; Zuiko, Vira; Dotsenko, Viktor
2012Рисове борошно - сировина для безглютенових виробівКулініч, Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Kulinich, Vera; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2012Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону УкраїниБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Hubenia, Vyacheslav; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2012Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України (тези доповідей)Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Hubenia, Vyacheslav; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2014Розвиток сільського зеленого туризму в УкраїніГавриш, Андрій Володимирович; Савенко, Тарас Анатолійович; Havrysh, Andrey; Savenko, Taras
2012Розроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабетКулініч, Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Kulinich, Vera; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Розроблення технології пісочного напівфабрикату з використанням овочевих порошківМельничук, Галина; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Melnychyuk, Galina; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
2016Роль перших страв у здоров’ї та житті людиниВасиленко, Вікторія Сергіївна; Vasilenko, Victoria; Пушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana
2015Самбук яблучний з овочевим порошкомІваненко, Ольга Андріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Ivanenko, Olga; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2015Самбук яблучний з фруктовим порошкомІваненко, Ольга Андріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Ivanenko, Olga; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2017Седиментаційна стійкість супів-пюре з використання кулінарного напівфабрикату для перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana
2017Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарних напівфабрикатівПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Диба, Яна Сергіївна; Dyba, Yana; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2013Склад кексу спеціального призначення «Особливий з курагою» (Патент на винахід № 102933)Зуйко, Віра Ігорівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Zuiko, Vira; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2012Склад кексу спеціального призначення «Особливий з курагою» (Патент на корисну модель № 74402)Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Зуйко, Віра Ігорівна; Havrysh, Andrey; Zuiko, Vira; Dotsenko, Viktor
2013Склад кексу спеціального призначення «Сонечко з курагою» (Патент на винахід № 102186)Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Зуйко, Віра Ігорівна; Dotsenko, Viktor; Zuiko, Vira; Havrysh, Andrey
2012Склад кексу спеціального призначення «Сонечко з курагою» (Патент на корисну модель № 74401)Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Зуйко, Віра Ігорівна; Zuiko, Vira; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
Showing results 122 to 141 of 228
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback