Browsing by Author Гавриш, Андрій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 228 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technologyKokhan, Olena M.; Liavynets, Heorhii; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa; Кохан, Олена Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2013Using wild plant material in pastriesMyroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Okopna, Yana; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Окопна, Яна Володимирівна
2015Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2014Альтернативні способи приготування фонданівBloshchinska (Dudkina), Olena; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Havrysh, Andrey; Гавриш, Андрій Володимирович; Губенко, Станіслава Олегівна; Gubenko, Stanislava
2017Аналіз якості кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками впродовж зберіганняЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2012Аромамаркетинг в індустрії гостинностіЄвтух, Олена; Evtukh, Elena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Dotsenko, Viktor; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey
2015В статті наведено реологічні дослідження модифікованих крохмалів для використання їх у складі пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra
2010Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Демидов, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Demidov, Igor; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Yevlash, Victoria
2013Визначення дисперсності порошків з кабачків та капустиПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Pohozhykh, Nikolai; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Pavlyuk, Igor; Tarasenko, Tatiana; Havrysh, Andrey
2013Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівГавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey; Koretska, Iryna; Dotsenko, Viktor
2013Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузіТкачук, Юрій Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Tkachuk, Yuriy; Niemirich, Oleksandra; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2015Використання поверхнево активних речовин в гарячих солодких стравахБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Gubenko, Stanislava
2014Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикатуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Yevlash, Victoria; Tarasenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
2014Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктівІвахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ivahno, Olga; Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2014Використання сухої молочної сироватки у виробництві хлібобулочних виробівПавленко, Анна Анатоліївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Pavlenko, Anna; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey
2012Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикатуЛявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa
2013Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типуЛявинець, Георгій Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Liavynets, Heorhii; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Havrysh, Andrey
2009Вплив дисперсності органічних матриць на стабілізацію форм гемоглобінуПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Pohozhykh, Nikolai; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
2010Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробівПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Pohozhykh, Nikolai; Yevlash, Victoria; Havrysh, Andrey
2012Вплив кави на здоров’я людиниНінікало, Марія Олексіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Ninikalo, Maria; Havrysh, Andrey