Browsing by Author Голікова, Тетяна Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 19 to 38 of 46 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Завдяки збільшенню щільності структури макаронних виробів із сухим яєчним білком менше сухих речовин переходить у варильну водуГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2016Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиСильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2014Кисломолочні продукти БолгаріїНедялков, Олександр А.; Голікова, Тетяна Петрівна
2005Комплексний показник якості макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2012Космічний туризм як інноваційний вид туризмуМакушенко, Ганна Валеріївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна
2004Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 70677 A)Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2012Макаронні вироби підвищеної біологічної цінностіГолікова, Тетяна Петрівна
2001Макаронні вироби із соєвим борошномЮрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Годунова, Людмила Юріївна; Голікова, Тетяна Петрівна
2012Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарстваГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2004Незливний спосіб варіння макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2014Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесіВакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2017Перспектива застосування кокосового борошна в технології кондитерських виробівОрішич, Дмитро Вікторович; Голікова, Тетяна Петрівна
2017Перспективи застосування аюрведи у вітчизняній індустрії гостинностіПирoг, Світлана Володимирівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2004Поліпшення якості макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Дробот, Віра Іванівна
2008Поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошнаЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Волощук, Галина Іванівна
2006Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2003Після додання сухого яєчного білка (в тісто для макаронних виробів вони набувають значно вищої харчової цінностіГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Вербій, Віктор
2017Розвиток 3D-технологій в кулінаріїЛущик, Ірина Романівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2013Самореалізація студента-першокурсникаПольовик, Володимир Вікторович; Голікова, Тетяна Петрівна
2003Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна